СОВРЕМЕНОСТ

Списание за литература, култура и уметност 

Достапност

Изданијата на „Современост“ се достапни во повеќе библиотеки и во книжарниците на Антолог и
Литература.мк ширум Скопје.

Списание за литература, култура и уметност 
“Современост” – најстаро македонско книжевно списание